Sunday, November 29, 2015

Manfaat Jelly Gamat

manfaat jelly gamat kentang untuk mengubati penyakit jantung yang dibentangkan oleh penyelidik, ia didakwa bahawa asid docosahexanat (DHA) timun laut boleh menurunkan paras trigliserida darah menyebabkan penyakit jantung. Ini telah dibuktikan apabila memeriksa asid lemak Stichopus timun chloronotus laut, gamat mempunyai kandungan yang agak tinggi DHA, iaitu 3.69%.

Tambahan pula, gamat boleh meningkatkan imuniti, mengurangkan rasa sakit dan gatal-gatal pada permukaan kulit, menurunkan gula darah, menurunkan kolesterol, dihapuskan toksin di dalam hati, menurunkan tekanan darah, mengekalkan peredaran darah, menyembuhkan ulser, dan menyembuhkan asma kronik. Di samping itu, gamat juga boleh digunakan untuk rawatan kecantikan dan penyembuhan luka bahan-bahan untuk ibu-ibu selepas melahirkan anak, kerana protein yang tinggi dan kolagen.

Gamat emas yang kita fikir adalah biasa-biasa dan tidak menarik memang mempunyai manfaat yang banyak untuk kesihatan manusia. Oleh itu, mulai sekarang jangan takut untuk melihat dan mengambil Jelly Gamat Gold G sebagai Penyelesaian Perubatan Terbaik Anda. http://sutoro.web.id/spare-part-mobil/2255

No comments:

Post a Comment